martes, 31 de marzo de 2015

Setmana 14: el que més ens ha agradat!

"Què faig amb tots els cartrons de llet i de suc buits que s'acumulen a la paperera de reciclatge? Ha de ser alguna cosa manual, fàcil i bonica. Us sona? He trobat la resposta: Casetes per a ocells! Veure ocellets voletejant al voltant del meu pati i a l'ampit de la finestra és una de les meves activitats preferides de la primavera. Aquesta és la manera perfecta de portar alguna cosa d'aquesta màgia a l'interior.
Fes el teu propi poble per ocells amb cartrons de llet




via http://www.handmadecharlotte.com/

'I'm the Baker és un dels meus blocs de pastisseria preferits! Amanda Rettke comparteix algunes de les més belles, però alhora accessibles receptes. Estic particularment enamorat dels seus pastissos beautifulruffled.
Per a la nostra primera 'My Happy Dish' Amanda està compartint la seva recepta de Galetes de Sant Valentí amb mantega de cacauet i civada. Són una gran idea per compartir amb els convidats i éssers estimats que venen de visita!
Galetes de Sant Valentí amb mantega de cacauet i civada



via http://www.sweetpaulmag.com/


De vegades, en la forma en què conceptualitzem la decoració, no es dona una relació de vaivé entre el clàssic i el poc convencional. Però molts dels espais de més èxit barregen aquests dos costats de l'espectre. Elements no convencionals poden fer que una habitació més tradicional sembli viva, mentre que els elements clàssics poden fer que una habitació poc convencional sembli habitable. Aquestes són algunes d'espais que mostren com mnatenir aquest difícil equilibri.
Clàssic no convencional: l'equilibri inesperat



via http://www.apartmenttherapy.com/


La xocolata calenta sempre ve acompanyada de records, no és així? Recordo vívidament quan tenia 9 anys - aquella edat en què la neu encara és divertida. La meva germana i jo passavem hores i hores construint fortaleses i fent àngels de neu. Arribavem a casa amb els nassos vermells i deixavem els nostres panatalons fent un bassal a la porta i llavors, ens assèiem amb les tasses de xocolata calenta Swiss Miss.
Matcha White Hot Chocolate


via http://www.loveandlemons.com/


Aquesta setmana és  Pasqua i que millor que començar amb la inspiració de la Pasqua a IKEA amb un bell estil escandinau. Branques amb petits brots verds estan decorades amb ous, plomes, fotos i rodes de paper, tot en una paleta de colors neutres, simple i bonic.


Recordatori: depèn d'on vostè viu, però per a aquells que viuen en zones amb clima més fred aquests són els últims dies per portar algunes branques a l'interiors i tenir temps per veure créixer petits brots verds o de fulles per al cap de setmana Pasqua :)
Eastern Inspiration from IKea





via http://decordots.com/

Pastís de llimona amb gerds i festucs

Tria un oli d'oliva suau, no molt picant per aquesta recepta de pastís; una mica afruitat per complementar la dolçor de llimona.
Pastís de llimona amb gerds i pistatxos



via http://www.bonappetit.com/

Així com vull aconseguir part del meu consum de vegetals diaris! És com guacamole i hummus alhora, la barreja més suau i cremosa que he tastat. A tota la meva família, inclosos els nens (i això és molt dir perquè jo odiava hummus quan era un nen). La recepta està llesta en menys de 10 minuts i fa que l'aperitiu del migdia sigui perfecte. Si ho fa per prendre a una festa, és probable que se'n torni a casa sense ni una gota. 
Hummus amb alvocat




via http://www.cookingclassy.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario