miércoles, 18 de marzo de 2015

Setmana 12 - Els preferits de la setmana

 La pregunta: "Què hi ha per sopar aquesta nit?" és sovint la més fàcil de contestar.  L' amanida de sempre? Aquí tens una mica d'ajuda: 25 plats senzills que portaran una mica de vida al teu sopar. Són verds, frescos i super simples - sense comptar la sal i l'oli, cap d'ells té més de sis ingredients!
25 Plats Verds i Simples



Visitar la ciutat de Nova York pot ser aclaparador, especialment quan vostè no té amics o familiars que li permetin saber els llocs per visitar. Pot ser que sigui una mica parcial, però com a nadiua de Brooklyn, crec que Brooklyn sempre ha d'estar primer a la llista de visites! Hi ha tantes coses per visitar i explorar aquí.
Brooklyn, New York, A Travel Guide





Feliç Dia de Sant Patrici! En lloc de compartir una decadent Shamrock Shake o un pastís humit-i-deliciós de Guinness o qualsevol altre pecaminós convit del Dia de Sant Patrici, vaig pensar que seria un petita rebel.lió compartir un simple i saludable batut verd!!
Healthy Green Smoothie for St Patrick's Day



No sé vosaltres, però últimament hem estat anhelant alguna cosa una mica més lleugera quan arriba l'hora de dinar. (Potser és el fet que la temporada de bikini està a la volta de la cantonada i les calories compten oficialment de nou!) Ens estem proveïnt de verdures fresques, cruixents i colorides i per ajudar a crear el nostre propi arsenal d'amanidaesde primavera, i per començar, hem triat acuradament nostres sis millors receptes per probar.
6 Amanides Saludables per tastar aquesta primavera



Quan es tracta d'entrepans de formatge a la graella, crec que més és mésAixí que oblida el pà de sempre i en el seu lloc optar per:

  1. pà de gra gruixit
  2. formatge fort 

  3. herbes fresques
  4. alguna cosa dolça o agre, per equilibrar

Tart Cherry Grilled Cheese with Sage





No hay comentarios:

Publicar un comentario