lunes, 17 de junio de 2013

Coses increibles que pots fer amb una caixa de cartró!

Suposo que a tots ens ha passat. L'emoció d'obrir el regal, tenir-ho per fi a les nostres mans, admirar els seus colors brillants, l'olor a nou, la brillantor de les superficies,....i acabar jugant a castells amb la gran caixa de cartró que servia d'embalatge. Jo en tinc molt bon record d'aquestes estones, estones en que la imaginació volava lliure i podies estar construint un vaixell o bé treballant en un mercat, o potser pintant les parets d'una caseta.
Per això, i suposo que té quelcom de patològic, em resisteixo a tirar les caixes de cartró que arriben  a casa. Sempre penso que els hi podré trobar una utilitat. Evidentment, la gran majòria s'amuntegen al fons dels armaris, però de tant en tant, la inspiració ens visita i podem passar una bona estona....imaginant.

Una font fantàstica per trobar manualitats en cartró per nens és el blog: http://www.ikatbag.com
I aquí us deixo dos exemples dels tutorials que hi podeu trobar:

Bosses de mà per a una Tea Party!


 I un telèfon com els d'abans!!



I també una guitarra!


Un altre blog que ens encanta per trobar inspiració és http://minimocha.blogspot.com.es, i un dels DIY preferits, és aquest d'un fantàstic avió ( per cert, ecnara no ens hi hem posat, però aquestes vacances d'estiu, segur que caurà!)



Els IKEA Hackers també tenen bones idees per reciclar els embalatges i sempre està bé fer una volta per la seva pàgina, perquè trobem mil i una possibilitats diferents per personalitzar ( o en podem dir desestructurar?) els productes més clàssics del gegant suec. A nosaltres ens va agradar aquesta versió de la caseta de contes fent servir caixes dels armaris PAX: http://www.ikeahackers.net/2010/08/pax-wendy-house.html



I també trobem al mercat, kits pre-montats que combinen la creativitat, la ciència i respecte del medi ambient? Aquest kit reutilitza la seva pròpia caixa i inclou rodes de plàstic i parts de la cara, un motor elèctric, un interruptor on / off, i les instruccions completes per construir un robot amb funcionament motoritzat. 



I com no! L'espai, l'última frontera!!! aquest coet espacial permet acomodar 1-2 nens al seu interior i és un kit de fàcil muntatge que es por trobar a : http://www.boxcreations.com/index.php/play-houses/space-shuttle-playhouse.html#.Ub87WvlA1Dd


 I si no, sempre ens queda la improvització!!

Bon dilluns!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario