jueves, 7 de mayo de 2015

Setmana 19: el que més ens ha agradat!

M'encanta regalar menjar! Llevat que sàpiga que algú realment vol (i necessita), alguna cosa; prefereixo enviar alguna cosa comestible, alguna cosa deliciosa que pot ser gaudida, en lloc d'alguna llaminadura que acabarà recollint pols en algú racó de la cuina.

Parlant seriosament, quants dels regals que rebem acaben formant part d'una col·lecció desordenada, els ninos de peluix als armaris i calaixos, flotadors que mai semblen trobar el seu lloc? Sí, això és el que jo pensava.
Chocolate Peanut Butter Cup Bark


Aquesta coca d'oli d'oliva té una crosta cruixent i un interior aromàtic i sucós que, si fos més humit, ja seria un púding. És una recepta del restaurant  Maialino a la ciutat de Nova York. Maialino també serveix en l'esmorzar en forma de brioix, i han estat conegut per convertir-lo en un pastís d'aniversari, amb capes de crema de mantega mascarpone.
Maialino Olive Oil Cake




Anem a parlar d'aquestes coses verdes.

Kale es talla molt i molt  bé. És cru i fibrós de manera que els trossos més petits són millors.

L'enciam romà és lleuger i cruixent !

Les mandarines són dolces i perfectes en aquest moment. 


Els alvocats per sempre, i les llavors de sèsam, també!

Kale, Avocado, tangerine and sesame salad


Hi ha algunes coses que vaig fer diferent amb aquestes magdalenes. D'una banda, sempre em sembla que les maduixes són una mica massa humides per les magdalenes. A MI NO M'AGRADA. Així que vaig deshidratar-les al forn durant uns 15 minuts. No cal que ho facis si vas curt de temps o et sents especialment de mandrós. Sigui com sigui, les magdalenes seguiran sent impressionants.
Spelt Strawberry Muffins




Al cor d'un frondós pati, els dissenyadors d'interiors Bonnemazou Manuel i Agnes Cambus han fet malabarismes en la distribució de l'espai creant una casa divertida.
53 m2 sur cour



Quan un vell corral d'ovelles a Gordes, al Luberon,es prepara  per a una família de cinc persones, es converteix en un lloc càlid i acollidor on cada un troba el seu lloc natural.
Sur la colline....


No hay comentarios:

Publicar un comentario