lunes, 1 de julio de 2013

L'hort a casa!

Aquest any hem fet un intent seriós per tenir un petit hort al jardí de casa. I el temps, amb aquestes pluges abundants i tardanes, ha estat un gran aliat. 
Hem recollit espinacs, alguna petita carxofa, una primera  i petita collita de maduixes,...ara n'esperem la segona!!! i tenim enciams, cebes i patates. És fantàstic sortir de la cuina travessar el pati i agafar el teu propi enciam per fer una amanida!!!
De fet, estem una miqueta mal acostumats: l'hort de l'avi Ramon és una meravella quan arriba el bon temps!!! i aquest any també a l'hivern: hem menjat bledes, espinacs, cols,....Ara esperem amb candeletes, els carbassons, les albergínies, els pebrots, ... i els tomàquets!!! No hi ha res com els tomàquets de l'hort de l'avi Ramon, perquè s'ha de tenir bona mà amb els tomàquets!!! Serà per això que no m'acostumo  a comprar-ne fóra de temporada???

 Les cebes van a poc a poc,...


 Ara collim els darrers enciams,...


 La segona collita de maduixes....


I les patates.... 

Així que amb les cosetes del nostre petit hortet ens vam preparar unes pizzes casolanes boníssimes,...i amb les cireres fantàstiques que ens van portar els nostres fantàstics veins, vam fer un pastís de cireres deliciós....








 La recepta del pastís la vam veure a  http://www.delikatissen.com/2012/06/buen-finde-tarta-de-cerezas/ ( m'encanta el blog!!)

I versionant la millor recepta de pastís de poma que he tastat mai, de la Sílvia Romero al blog Equilibra't, tot esperant la seva recepta millorada ( quines ganes!!!!) vam fer un boníssim pastís amb els darrers albercocs de l'hort dels avis!!! La recepta aquí: http://equilibrat.wordpress.com/2013/02/28/tarta-de-manzana-sin-hojaldre/

I aquí l'últim tall del nostres pastís d'albercocs!!!
Bon inici de setmana!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario