domingo, 14 de junio de 2015

Setmana 25: el que més ens ha agradat!

La casa que la  Cristina Colli comparteix amb el seu marit Paolo i els seus gats Cleo i Sid, es troba situada just a sota del carrer principal de la bulliciosa ciutat de mercat de Cotswold Chipping Norton (o Chippy, com la coneix la gent del lloc). Cristina i Paolo van arribar aquí fa tres anys després de passar un temps a Dublín i la seva Itàlia natal, i encara que la seva casa es llogada,  han fet tot el possible per fer-se un espai propi. Com a ex dissenyadora d'interiors, i estilista i fotogràfa freelance, Cristina ha aplicat les seves habilitats , creant un interior que és bonic en la seva senzillesa i serenitat.
Cristina & Paolo Light & Lovely Costwold Home

Definitivament em vaig posar de peu a la cuina, mirant a aquesta bella amanida d'estiu, preguntant / esperant / desitjant  posar tots aquests ingredients entre dues llesques de pa amb mantega i mozzarella a la graella.


Crec que la síndria en un sandvitx podria estar fora de lloc. Crec que el lloc per a aquesta amanida ultra fresca d'estiu és un plat amb un ganivet i una forquilla. I crec que només vull convertir tot en un sandvitx de formatge a la graella.

Watermelon Peach Caprese Salad

¡Hola a tod@s! La semana del trigo sarraceno va viento en popa!! Y es que ¿quién se puede resistir a unos pancakes como éstos?? Y encima no tienen gluten 😉Me estoy imaginando el momento desayuno en la terraza con la brisita mañanera de cara y con este plato tan rico y nutritivo delante… Qué ganas de finde!!!


Os dejo con la receta ^-^
Pancakes especiados de trigo sarraceno
Si como a mí os encanta desayunar os propongo un capricho: magdalenas de zanahoria veganas. Hechas con poquitos ingredientes, muy sencillos de encontrar y rápidas de hacer ¿Qué más queremos? ¡Ahí va la receta!
Magdalenas de zanahoria veganas 
¡Hola a todos!

Hace tiempo que no os cuelgo una receta de miniburguers, y aprovechando que El Granero Integral ya ha publicado la receta que escribí para ellos, os la dejo por aquí también para que quede más a mano.

Me apetecía mucho usar la soja texturizada para hacer esta receta y aumentar así el aporte proteico. Podéis usar soja texturizada normal, remojándola en agua bien caliente durante 15-20 minutos o la soja texturizada instantánea que en nada está blandita.

Estas miniburguers me encantan para hacerlas en pitas tal como lo escribí para ellos, pero también podéis hacerlas en tamaño burguer normal y marcaros unas hamburguesas a más puro estilo yankie.


¡Os dejo con la receta!
Miniburguers de calabaza y soja texturizada

L'estil impressionant de la decoradora Susanna Vento es manifesta en aquest preciós estudi. M'agrada sobretot el punt de menjador amb les cadires blanques Menú Afteroom, les boniques peces ceràmiques i les delicades branques florides al gerro Muuto. Tots els elements junts, aconsegueixen un estil perfecte.

Perfectly Styled studio aprtment
No hay comentarios:

Publicar un comentario