domingo, 12 de febrero de 2017

Setmana 6: el que més ens ha agradat

RED VELVET POKE CAKE
Red Velvet Cake amb llet condensada ensucrada i  rematat amb el millor glacejat de crema de formatge . Una recepta recomenda per al Dia de Sant Valentí!


Poke cake han existit des de fa molt temps, molt temps. Recordo obtenir receptes per a diferents versions a través de "intercanvis de receptes" cap a  la dècada de 2000. Va ser llavors quan van aparèixer al meu radar, i tinc la sensació que havien estat donant voltes durant dècades abans d'això.


Tota la info aquí

ÁTICO SUECO ESPECTACULAR
Ni cal que un habitatge tingui 400 metres quadrats, ni columnes de marbre per ser espectacular, (sent sincera, hi ha mobles i elements que algunes persones consideren luxe en els nostres dies, que per a mi són molt passades de moda i fins i tot tenen un punt hortera . el luxe en les construccions modernes, en 2017, és una altra cosa, que alguna cosa estigui fet amb un material car, no vol dir que sigui luxós, el disseny pot ser horripilant).


Tota la info aquí

Hi ha una crisi de persones sense casa a Los Angeles, amb un total estimat de 50.000 persones dormint als carrers cada nit, una xifra que va pujar un 35% en l'últim any . Així que els estudiants d'arquitectura de la Universitat del Sud de Califòrnia han treballat amb les autoritats municipals i organitzacions no lucratives per fer realitat les Cases de l'Esperança, una llar per una persona que es pot construir de forma ràpida i barata, i pot ajudar a proporcionar espais segurs per a les persones sense llar mentre que les solucions més permanents arriben.Tota la info aquí
Black & white modern extension

És el que els arquitectes australians semblen fer millor ... l'extensió moderna d'una casa antiga: concepte obert, familiar, perfecte per a l'entreteniment i que difumina els límits entre l'interior i l'exterior. 
Un disseny de Hancock Architectes amb seu a Sydney.
Tota la info aquí


Sweet Potato Polenta with Fried Eggs
Alguns dels meus menjars favorits són els que podrien ser fàcilment servits per esmorzar. Al meu entendre, el fet de posar un ou en alguna cosa vol dir que està a punt per esmorzar. Aquest polenta amb batata és un d'un parell de receptes que vaig compartir en que s'utilitza puré de patata dolça. És fàcil de fer i pot ser una bona base per a altres sabors. També és un gran dinar de nadó / nen per mantenir sempre a punt. 


Tota la info aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario