lunes, 20 de abril de 2015

Setmana 17: el que més ens ha agradat!

Gairebé se'm crema el pastís. Estava asseguda al sofà amb l'aroma d'ametlles, coco i sucre surant al meu voltant i em vaig distreure imaginant com seria un perfum amb olor de pastís. M'agradaria comprar-ho. Me'l possaria cada dia i aposto que jo li donaria a Chanel un bon grapat de diners.
Perquè no et preocupis: un pastís pot olorar increïblement bé i tenir un gust increïblement bo també.
Almond & Coconut Cake: A Happy Accident


Gairebé fins al final, aquesta recepta sembla ser un exercici d'austeritat.


No és que un guisat de llenties hagi estat mai un dinar excessiu, però aquest és encara més restringit: per una raó encara-no-completament-clara, el títol el descriu com sent fet "estil Monestir," al llibre de Frances Moore Lappé "Dieta per a un petit planeta", ple de maneres de convertir ingredients quotidians en àpats vegetarians elegants.
A Very Sensible (Genius) Lentil Soup, Until the Sherry
Si a la teva família li agraden els brunchs informals , vet aquí una idea simple per a una frittata . Si no tens les mini paelles, pots fer servir un motlle per muffins o pots fer servir una paella gran i ampliar la recepta per servir a una multitud. Afegeix qualsevol verdura que t'agradi - a nosaltres realment ens agrada l'espinac en frittatas, sobretot ara que està en temporada. A vegades afegeixo formatge, però aquest cop he fet servir tomàquets assecats al sol per donar-li el puntet salat.
Spinach & Sun Dried Tomato FrittatasUna forma divertida de servir els entrepans. No hi ha normes, pots omplir-ho amb el que més t'agradi.
Pastís de SandwichTothom que coneix a Lisa sap que li agrada un espai organitzat i net! Així que ella va acceptar el desafiament d'un petit apartament d'abans de la guerra amb un marit i un nou nadó. Feina feta, i amb un ambient molt agradable.
Lisa & Adam, French Country in Cobble Hill

La casa d'en Ben és l'exemple perfecte de que no necessita una gran quantitat d'espai o mobles cars per crear el tipus de casa que on es dessitja passar l'estona en 300 peus quadrats (sense comptar la terrassa exterior), i sentir-se com a casa -. Un estudi compacte que lloga al pati del darrere d'una casa Austin Central - està plena de partitures vintage, art d'amics creatius, i discos.
Ben's tiny but comfy 250 square foot studio 
No hay comentarios:

Publicar un comentario