jueves, 27 de noviembre de 2014

Promo Especial "Black Friday & Cyber Monday!
La traducció literal és "Divendres negre", però no, no es tracta de res dolent ni tampoc té a veure amb la superstició. Al contrari, pot ser l'oportunitat de trobar la ganga que necessitaves.

Es tracta d'una curiosa tradició de màrqueting que es va originar a Filadèlfia en els anys 60 per descriure l'intens trànsit de gent com una manta negra que es trasllada als comerços després d'Acció de Gràcies. Encara que no se sap si aquest és, exactament, l'origen del nom perquè també s'utilitza com a expressió quan els comerços passen de números vermells a negres gràcies a l'augment de les vendes a causa d'aquestes rebaixes tan sucoses.

El Black Friday sol durar uns dies, però el dia clau on els preus baixen considerablement és el divendres després d'Acció de Gràcies, iniciant així, la campanya de Nadal.

A primera hora del matí és comú veure als Estats Units allaus de gent accedint als petits comerços per aconseguir els regals de Nadal a un preu d'escàndol. Molts es queden acampant a la porta per aconseguir ser els primers a accedir al producte i no quedar-se sense ell.

I és que, el Black Friday, s'ha convertit en la major activitat comercial des de l'any 2005. Més de 100 milions de nord-americans responen al reclam d'aquestes botigues en Black Friday.

I després , hi ha també el Cyber Monday, el dia més important de l'any pel que fa a les compres en línia.Tot començar el 2005 quan el lloc Shop.org va encunyar el terme. A partir d'aquest moment i cada any es va anar incrementant la seva popularitat, tant o més que el Black Friday, que cada any que passa es va tornant més i més difícil comprar aquest divendres degur a la quantitat de gent que s'acosta als negocis i els problemes, inclosos alguns accidents, que això provoca.

Segons una enquesta d'aquest any de Shop.org, conduïda per BIGresearch abans del Cyber Monday, el 37% dels consumidors utilitzaria Internet per dur a terme les seves compres de regals a l'època de festes nadalenques.

Amb moltes d'aquests dades, en el seu comunicat de premsa d'aquest any, Shop.org informava que el Cyber Monday es duia a terme aquest dia ja que els compradors tindrien connexions més segures i molt més ràpides en el seu treball. També que els serviria per acabar les compres que havien començat el Black Friday, dia després del dia d'Acció de Gràcies, a més que els consumidors podrien comprar des de casa, després del treball i una vegada que els seus nens s'havien retirat a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario