domingo, 12 de octubre de 2014

Lovely illustrations - Emma Block, Mary Blair i Pascal Campion

Emma Block és una il · lustradora que es va graduar amb honors de primera classe a la Universitat de Middlesex. El seu primer llibre, "Tea & Cake", va sortir el 2011, i acaba de començar a treballar en el seu tercer llibre per a nens. A ella li agraden les botigues de caritat, el te i els llapisos afilats. 
El treball d'Emma s'inspira en la gent que coneix en la seva vida quotidiana, fotos antigues, roba vintage, velles pel · lícules, els viatges, la il · lustració de 1950, 1930 jazz i els gossos salsitxa. Ha treballat per a clients com UNIQLO, Orla Kiely, Anthropologie, Random House Canada, Harper Collins, TENEUES, Hardie Grant, Blue Apple Books, Mà en el sabó de mans, Mollie Makes, la Fundació Britànica del Cor, Time Out, comerciant Joes, Woodmansterne, Salutacions Madison Park, Hallmark i American Greetings. Ella també treballa amb Jolly edició per crear efectes d'escriptori bells . 
També li agrada escriure i ha escrit per a The Guardian, IdeasTap, Lionheart Magazine, Revista d'Amelia i Els Joves Creatius. El 2012 va organitzar i comissariar la seva primera exposició, El Bosc Encantat. Tota la info aquí

"I'm Just Wild About Mary Blair" 
  (Una breu biografia de John Canemaker) 

He admirat sempre les obres d'art enlluernadores de Mary Blair (1911-1978). 

Els seus colors vibrants i dissenys estilitzats impregnen les pel · lícules animades de Disney des de 1943 fins 1953 (com Els Tres Cavallers, La Ventafocs, Alícia al País de les Meravelles i Peter Pan). Una artista prolífica, durant la dècada de 1950 i 60 va portar un toc atractiu a la vista dels llibres per a nens (PUC VOLAR), els anuncis, escenografies teatrals i de gran escala murals parcs temàtics i atraccions (com el Disneyland d'IT'S A SMALL WORLD). 


Mary Robinson Blair va formar a l'Institut d'Art Chouinard a Los Angeles durant la Depressió, i, amb el seu marit Lee, era un membre de la important escola regionalista Califòrnia de l'aquarel de la dècada de 1930. Sota el seu estil aparentment senzill, es troba una enorme sofisticació visual i l'artesania en tot, des d'opcions de color a la composició.
Tota la info aquíPascal Campion és un il · lustrador franco-nord-americà i animador que resideix a la Badia de San Francisco. 

Nascut a River Edge, Nova Jersey, Pascal va començar la seva carrera artística a molt primerenca edat quan el seu germà gran Sean, li va donar la tasca de "copiar" els còmics  a canvi de poder-los llegir! A l'edat de tres anys, la seva família es va traslladar de nou al sud de França, on va passar hores dibuixant i dibuixant còmics i els bells paisatges de la Provença. El 1998 Pascal va començar a estudiar il · lustració narrativa en Arts Décoratifs de Strasbourg, a França. El seu entrenament formal emfatitzar explicar històries a través de l'art, i també va passar a ser l'última classe que s'ensenyava sense ordinadors. Una estuda d'un any a Boston a  la Tom Snyder Produccions van fonamentar les metes de Pascal i va determinar que els EUA era el lloc ideal per establir la seva carrera professional. Després de graduar-se en 2000 de les Arts Decoratives de Strasbourg amb un diploma en la narrativa de la il · lustració, el germà de Pascal Siguin li va construir una nova eina: un ordinador. Va ser el començament d'una nova forma d'art per Pascal: 
l' artista digital. Tota la info aquí
No hay comentarios:

Publicar un comentario