domingo, 12 de enero de 2014

Lovely Illustrations - Josie Portillo, David Scheirer, Nicolas Gouny, Laura Ellen Anderson

Reprenem el nostre recorregut pel meravellós món de la il.lustració. 
Avui comencem parlant de la il.lustradora nord-americana Josie Portillo, que viu i treballa a Los Angeles i reflecteix amb colors suaus i acurades composicions les emocions de la vida quotidiana.

Tota la info aquí


David Scherer és un pintor i il.lustrador que viu a Washington DC. Li agrada observar les aus, recollir fòssils i petxines de mar i gaudir de la vida a l'aire lliure.

Tota la info aquíNicolas Gouny es va dedicar durant 10 anys a treballar per publicacions educatives. Fa uns quants anys, però, es va decidir a instal.lar-se a la petita localitat de La Creuse, enfilada dalt d'un turó i envoltada de prats i arbres on es dedica plenament a la il.lustració infantil i juvenil.

Tota la info aquíLaura Ellen Anderson és una il.lustradora i dissenyadora londinenca dedicada al món infantil i juvenil. Recentment va il.lustrar el llibre infantil "flocs de neu", publicat pel presentador de la BBC Cerrie Burnel i té dos llibres més en espera. També produeix la tira còmica 'Evil Emperor Penguin' , sobre un prtit pingüí que vol dominar el món.

Tota la info aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario