lunes, 23 de diciembre de 2013

Imprimibles i manualitats de Nadal!


Nadal ja és aquí. I també les vacances escolars,...i també el temps fred d'hivern que ens olbiga a passar molts dies "tancats" a casa amb els més petits, rebosants d'energia i ganes de moure's. Com cada any, nosaltres ens hem preparat una llista d'activitats per fer junts i entre aquestes no poden faltar les manualitats de Nadal!

L'any passat van començar amb un arbre de Nadal fet amb cartró reciclat de les caixes d'enviament i després vam afegir diversos guarniments també retallats en cartró i posteriorment colorejats amb temperes i rotuladors. I va ser tot un éxit!

Aquest any, hem trobat inspiració per fer un  encara més elaborat!També podem fer Santas i diverses figures per guarnir tots els racons de la casaAquestes targetes de Nadal per colorejar són fantàstiques pels petits artistes de la casa. Nomès cal imaginar la inmensa emoció dels avis quan les rebin!I no ens oblidem de les galetes de Nadal. No caldrà ni que engegis el forn i passareu una estona divertida!!


Aquí podeu consultar tota la info i descarregar les plantilles: http://kidsactivitiesblog.com/wp-content/uploads/2012/12/Christmas-Baking-Printables-Set.pdf

És clar que quan es té gana, no hi ha res com les galetes de debò:També podem jugar a ser Randolph i ajudar el Pare Noël a repartir tots els regals la nit de Nadal i per això necessitem unes banyes de ren. Cap problema!I si també necessitem une divertides etiquetes personalitzades amb el nom de cada persona que ha de rebre el regal, per evitar terribles confusions,...també les tenim!També podem necessitar uns quants detalls de color per penjar a l'arbre..

Tenim també el joc de les parelles de Nadal:
No hay comentarios:

Publicar un comentario