lunes, 14 de octubre de 2013

Llocs que ens enamoren: Rocambolesc!

Parlar a hores d'ara dels germans Roca, no és cap mèrit, oi?? Sobretot després que el seu "Celler de Can Roca" ha estat escollit el millor restaurant del món l'any 2013, després de ser segon durant dos anys consecutius.

Avui, per això, ens referirem a un dels llocs que ens enamoren i no nomès a nosaltres, sino a tot aquell que visita Girona ( ciutat meravellosa que ja enamora de per si!!) i es deixa caure pel carrer Santa Clara, 50: Rocambolesc!

El projecte Rocambolesc neix de la voluntat d'en Jordi Roca de recuperar el tradicional carro de postres d'El Celler de Can Roca, que havia desaparegut de la sala del restaurant quan ell es va fer càrrec de la part dolça del menú. Tot veient el nou carro per als petits fours que va dissenyar l'Andreu Carulla,  els germans Roca s'imaginaven que seria divertit recórrer els carrers de Girona oferint aquests petits fours de forma ambulant.


Si, si, ja sabem que s'ha acabat l'estiu....però ens ha vingut de gust recodar-ho i ho recomenem a tohom perquè la visita val la pena...i més!

Nosaltres ja els vam visitar l'any passat, poc després de la seva obertura, ja que Batasigualada, té l'enorme plaer de confeccionar els seus davantals a partir del disseny de RunDesigns.

Gelats artesans 100% naturals!!! Un deliri de sabors, colors i olors!!! Nomès cal veure les cares dels més petits quan veuen tota la exposició de gustos disponibles. 
En el nostre cas, és fàcil, perquè el peque ho té claríssim: vainilla. És un purista !!! Vainilla, sense toppings. Això si, quina vainilla!!! Deliciosa!!!

Per als més atrevits hi ha de tot , impossible enumerar-ho tot. cornets, terrines, pots de gelat, magdalenes, lactis, caramels, peerfumd, llibres,....

I la sola visita al petit local ja val la pena per el seu interiorisme vintage, ple de detalls encantadors!

Després o abans, passegeu per la vora del riu Onyar, atureu-vos a les botigues del carrer Major, gaudiu de l'extens Parc de la Devesa, acosteu-vos a la 
impressionant Catedral o camineu pel Call Vell. Girona és això i molt més!!!