lunes, 19 de agosto de 2013

Lovely Illustrations!


Ens encanta la feina de moltíssims il.lustradors, i comencem el nostre recorregut presentant-vos l'obra de quatre artistes que hem descobert navegant a les xarxes socials.
Tasha Parkinson és una artista que viu i treballa al centre de Toronto i és dedica principalment al món de la il.lustració infantil.
Influenciada pel treball de Matisse, Picasso, Frida Kahlo i Modigliani, les seves obres recullen petites escenes de la vida quotidiana, retrats alegres i acolorits d'un petita Frida o una encantadora nena francesa passejant el seu gos.Liga Klavina és una artista letona que recrea de manera excepcional els contes de fades i els relats tradicionals, així com també el món descrit per Tolkien a la trilogia de "El senyor dels anells". La simbologia romàntica, fosca i dramàtica que es desprén de les seves obres és tan corprenedora com bella.


Més info : http://www.tumblr.com/tagged/liga-klavina

Marc Boutavant: originari de la Borgonya, actualment residint i reballant a Paris. La inspiració per la seva feina la troba en una observació irònica de la vida i interactuant amb els seus amics i els nens. les seves il.lustracions són criatures amb una gamma completa d'emocions, amb gestos i reaccions pròpies.
"Sóc afortunat i feliç fent això"Més info: http://www.heartagency.com/artist/MarcBoutavant/biog

Laura Amiss és una il.lustradora i artista textil nascuda al Nord d'Anglaterra que viu i treballa actualment a Amsterdam. Després d'un temps al taller de vestuari del Ballet Nacional, ara treballa com a freelance. Les seves peces textils són creacions úniques, on l'artista, que diu trobar la seva font d'inspiració en el seu entorn; ha combinat les seves grans passions encertadament. Una delícia.


Més info: http://www.lauraamiss.com/