Vam tenir un temps increïble a Islàndia, i avui volíem compartir algunes fotos del nostre viatge amb vosaltres.
La Llacuna Blava no ens va defraudar. Va ser absolutament impressionant veure-la en persona i és de lluny la cosa més calenta que vam fer a Islàndia (jaja!), em va encantar. El color és absolutament increïble. La recomano encaridament, i hi tornaré la propera vegada que visitem la illa.
Si tens curiositat per com hem estat capaços d'aconseguir tantes fotos a l'aigua a la Llacuna Blava, pots fer una ullada a la nostra equipació de càmera sota l'aigua.
Hello Iceland!
És hora del berenar! Amb l'inici del mes d'octubre, internet em fa sentir com si hagués d'estar compartint receptes de carbassa. Em refereixo a la carbassa d'això i que està a tot arreu. Però jo no tinc ganes de carbassa en aquest moment. En realitat, no estic preaprara per a la tardor en absolut. M'agradaria poder aconseguir dos mesos més d'estiu. Com cada any. Així que aquí és on entra aquesta ràpida recepta de pastís de plàtan, perefcte per a l'hora de berenar.
Chocolate Chunk Banana Snack Cake
Aquesta recepta ve del nostre segon llibre, Breakfast for Dinner. A vegades m'oblido de les receptes en el llibre i quant les estimem; Taylor s'estima especialment aquest plat, i no és cap sorpresa, ja que la forma en què és satisfactori i abundant i ple de pebrots i la ceba i tota la resta que estima.
Shakshouka (o Shakshuka) tradueix vagament a "tot barrejat" en àrab, i al·ludeix a l'espècie potent i sabors exòtics. Aquest one-pot-meravella d'un plat també es coneix amb el nom de "ous al purgatori". No sé qui se li va acudir un nom inadequat tan òbvia, però jo qüestiono seriosament la seva opinió, qualsevol persona amb paladar sabrà que aquesta salsa de tomàquet ricament amanit no és el purgatori. De fet, jo diria que és poc menys que celestial. És per això que crec que shakshouka és un nom molt més apte, al meu entendre.
Shakshouka (Poached Eggs in Spicy Tomato Sauce)
Elegància atemporal, un encant i una decoració molt elegant. Parlo de l'Hotel Henriette, aquest lloc modern i acollidor situat a prop de Gobelins a París. Segurament has sentit a parlar de la seva decoració bucòlic i romàntic, l'estil molt cridaner vintage, notes gràfiques a les habitacions, l'ambient càlid i fresc i ambient colorit que emergeix. El dissenyador Vanessa Scoffier va ser capaç de jugar amb els estils, materials i colors de la barreja sense descuidar cap detall. No ni tan sols parlar de la bellesa interior esperit taller de vidre de l'artista que dóna caràcter a aquest lloc únic.
PETIT DÉJEUNER À L’HÔTEL HENRIETTE
PETIT DÉJEUNER À L’HÔTEL HENRIETTE
Aquest bonic i acollidor pertany a Marie i Martin Anker Svensson va ser dissenyat per Josefin Haag i fotografiat per Kristofer Johnsson per a la revista Residència. L'amor ho acollidor i agradable que se sent - Josefin ha fet de nou un treball increïble amb estil! Està situat en un edifici nou Biografen a Estocolm, però mirant aquestes fotos se sent tan viure a i té moltes capes d'informació que els nous habitatges de vegades no tenen. Simplement perfecte. M'agradaria tenir un accés a la revista Residència per veure més ..
Styling perfection by Josefin Hååg
No hay comentarios:
Publicar un comentario